måndag 20 april 2015

Intervaller 2 * (3 timmar + 1 timme)

Vaknade i morse (måndag) och kände mig helt slut i kroppen, sådär som man kan känna sig dan efter ett riktigt hårt träningspass eller en riktigt hård tävling.

Enda kruxet är att jag inte tränade igår (söndag) utan det var en dag dedikerad åt huset, trädgården och framförallt familj och vår treåring (V). Ingen träning alls...

...eller...

...jag började tänka lite på vad jag gjorde igår och det började med att vi gick ut vid 9, först jag och V, och började gräva, ta bort stenbeläggning, köra skottkärra och allt annat man måste göra för att skaffa mer gräsmatta. Lite senare kom resten av familjen ut och så fortsatte vi alla att jobba på framåt 12-tiden då det blev lunch.

Efter lunchen åkte jag en snabbis till Bahaus och köpte jord och när jag kom hem så skyfflade jag först ut jorden på den nya (blivande) gräsytan och sen var det att ta med V på sin nyinköpta cykel bort till lekplatsen där han hade en lekdejt. Där var vi i ca 3 timmar innan vi tog oss hemåt igen och V lekte med grannbarnen medan jag sådde färdigt.

Så om jag räknat rätt så var jag igång dryga 8 timmar i går, ca 3 timmar trädgårdsjobb - lunch - drygt 1 timme trädgårdsjobb - transport lekplats - knappt 3 timmar lekplatslek - transport hem - ca 1 timme trädgårdsjobb.

Nu till den viktigaste frågan. Får det räknas som träning? :-)
Trädgårdsarbete = träning?

4 kommentarer:

 1. Ja, om trädgårdsarbete är träning eller inte är en viktig fråga, men den absolut viktigaste frågan är om du ska springa Arenamilen eller inte :-)? Hur gör du?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns med i den något preliminära planen, måste dock på grund av jobb och familj bestämma mig ganska sent. Skulle vara kul med en mil på bana :).
   I så fall måste det bli 20/5, är ju inte med i någon klubb.

   Radera
 2. Svar
  1. Tack, ett helt annat typ av krig :)

   Radera