måndag 1 september 2014

Återigen, det går att köpa sig till motivation (eller tävla)

Efter det snopna DNS på Kistaloppet i lördags så sjönk motivationen som en sten, vilket bättre sätt att få upp det än att köpa ett par nya skor?

Jag ska ju snart pensionera mina kära gamla Asics GT 2000 som jag haft sen jag började springa för 3,5 år sedan och tillslut bestämde jag mig för att inte ersätta dom med ett par nya av samma modell utan byta till Asics Gel DS-Trainer istället.

Den största anledningen till det är att jag köpte ett par DS-Racer för att höja motovationen inför midnattsloppet och blev väldigt förtjust i dem. Därför vill jag hitta ett par liknande skor som dock är lite mer hållbara (det känns som att racer-modellen inte ska överanvändas) för mängdträning på tempo/intervaller och viss distans.

Jag hoppas att det är dom här skorna:

Hur som helst så är det kul att köpa saker.

I morgon tisdag ska jag springa en bantävling för första gången. Det är Runday som anordnar en tävling på Stadion. Jag ska i första hand springa 800 m vilket ska bli spännande, har ingen aning om vilken tid jag kan få? Är också anmäld till 1500 med ungefär 1 timmas vila mellan. Är även där väldigt nyfiken på vilken tid jag kan få och på om jag kan återhämta mig efter 800 m-loppet.

Håller tummarna för att det inte blir ytterligare en DNS så återkommer jag med en rapport.

2 kommentarer:

 1. Du är snart tillbaka, utan tvekan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, jo det blir en liten svacka men nu är jag ok igen och då hittar man snabbt ny energi.
   Körde banlopp igår, tungt och kul.

   Radera